Rólunk

 

 

Nyugdíjas mérnök vagyok, nagyon szeretek utazni, új országokat, kultúrákat megismerni, új barátokra szert tenni. Majdnem minden érdekel, de a hüvelygomba reklámnál én is átkapcsolok más csatornára.

 

 

A short introduction: I'm a retired engineer. Earlier I worked for a multinational company as an energy expert.
I'm enjoying the relaxation. I like reading, gardening, talking and drinking some beer with my friends and mainly I like to travel.

 

Motto:

“A családunkban nem az éveket tartjuk számon, hanem az élményeket. A kor csak a bornál és sajtnál számít.” (John Goddard)

 

 

Kedves Látogató!

 

Ha szívesen olvasol fényképekkel illusztrált utazási élménybeszámolókat, akkor jó helyen jársz.

 

Élménybeszámolóimban és videóimban igyekeztem mindig úgy bemutatni az adott országot vagy várost, hogy a rövid történelmi áttekintés és természeti szépségek mellett, az élményeimet, benyomásaimat olvasmányos formában, a saját szemüvegemen (-3,5 dioptria ) és látásmódomon keresztül közvetítsem.

Próbáltam észrevenni a furcsaságokat, a különlegességeket, úgy bemutatni a látottakat, hogy kedvet csináljak egy esetleges utazáshoz, illetve, akinek nincs erre módja, az is kapjon egy általános keresztmetszetet.

Utazni Jó!!!

 

Megismerni egy új országot, megcsodálni természeti adottságait, találkozni egy másik nép kultúrájával, szokásaival, összebarátkozni más nemzethez tartozó emberekkel, olyan különleges élmény, amiért érdemes utazni.

Teljesen egyetértek az ismeretlen szerzőtől származó idézettel.

 

“Többet megtanulsz egy útról, ha végigjárod, mint a világ összes térképéből.”